ACPV a l’Aniversari de Joan FusterDarrer dimecres 23 de novembre amb motiu del naixement de Joan Fuster, una delegació d’ACPV formada per Anna Oliver, Toni Gisbert, i Anna Gascon acudí a l’esdeveniment organitzat per l’Institut Valencià de Cultura (IVC) que se celebrà al Teatre Principal de València.

L’ homenatge a l’intel·lectual i assagista valencià, va estar acollit per reconegudes cares del món audiovisual, musical, artístic i literari del País Valencià.

Alfred Picó va donar vida a un Joan Fuster que aparegué en pijama, bata i sabatilles . Amb poesia, aforismes i molta música s’aconseguí alçar de les butaques a un públic molt entregat amb la celebració de l’acte.

D’esquerra a dreta: Jordi Sebastià, Abel Guarinós, Anna Oliver, Toni Gisbert, Anna Gascon i Núria Cadenes

Etiquetes: Any Fuster Joan Fuster

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de