Enric Nomdedéu presenta Tercera edició: sexe, llibres i lawfare, amb la participació de Mònica OltraDijous 1 de desembre, a les 19h a l’Octubre CCC es presentarà el llibre Tercera edició: sexe, llibres i lawfare, d’Enric Nomdedéu, ex regidor a l’Ajuntament de Castelló i actual Secretari Autonòmic d’Ocupació i Director General del LABORA, depenent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Ocupació.

L’acte estarà presentat per Mónica Oltra, l’ex vicepresidenta del Consell.

Tercera edició: sexe, llibres i lawfare és un llibre de gènere fluid en què la història principal, protagonitzada per un conseller valencianista víctima del lawfare, adopta forma de novel·la pròxima al gènere negre. Al seu torn, el protagonista escriu una novel·la que pretén que siga d’amor lèsbic. Tanmateix, la dedicació d’ambdues protagonistes al món de la llengua acaba convertint l’obra en una sèrie d’esbossos, fragments d’una novel·la sobre literatura i l’ofici d’escriure. Les dues novel·les avancen paral·lelament, però mai no conflueixen.

Aforament limitat: punxa ací per a inscriure’t


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de