Women’s Legacy



Darrer divendres 18 de novembre va tindre lloc a l’Octubre CCC la presentació de Women’s Legacy.

Women’s Legacy: Our Cultural Heritage for Equity‘ és un projecte europeu que contribuirà de manera decisiva a la inclusió de les dones protagonistes de la història i la cultura i el seu llegat als continguts educatius. Els cinc productes intel·lectuals realitzats per l’equip del projecte es publicaran en format digital, accessible i gratuït, amb la finalitat de facilitar i fomentar la transmissió a les aules d’una cultura completa i veritablement universal que recuperi el patrimoni cultural europeu i que ajudi la eradicació de les desigualtats de gènere des de la base.

Anna oliver presidenta d’ACPV parlava d’aquesta adhesió com a “fet històric” perquè s’està treballant, (i per això tenim eixa voluntat d’adherir-nos), el fet de treure de la zona oculta les obres artístiques, culturals i científiques de les dones.

Ana López-Navajas destacava que la carència de referents femenins ens els llibres de text de tota l’Europa ha sigut allò que l’ha impulsada a desenvolupar aquest projecte.

Tot seguit a la presentació, vam poder gaudir d’un xicotet tast de l’obra de Teatre DONES, de Teatre Lliure Benimaclet.

L’acte va estar presentat per Anna Gascón, membre de la junta d’ACPV i directora de l’obra de teatre DONES.

Ací el vídeo de l’esdeveniment.


Etiquetes: dones Erasmus + Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de