Pastorets i pastoretes, cançons valencianes de Nadal. Presentació a Castelló de la PlanaEl pròxim dimecres 14 de desembre a les 19h a Fòrum Llibreria Babel de Castelló de la Plana, presentem el llibre-CD Pastorets i pastoretes, cançons valencianes de Nadal escrit i versionat pel grup de música popular valenciana Urbàlia Rurana, fundat pel cantant i guitarrista Toni Torregossa en l’any 1990, i el qual junt amb Jaume Gosàlbez ens acompanyaran durant la presentació.

El llibre que està il·lustrat per Fran Parreño, reuneix catorze nadales recollides per totes les comarques del País Valencià, i no està adreçat exclusivament al públic infantil, sinó que l’audiència a què es destina és molt més àmplia. Les composicions són absolutament contemporànies, sense abandonar la instrumentació acústica, i el seu contingut inclou des dels temes més clàssics fins a algunes lletres del tot vigents.

La presentació serà a càrrec de Rosabel Gumbau, prologuista del llibre on diu: “Ara és quan el poble se sent músic”, perquè “quan escoltem o cantem les nostres nadales més tradicionals sembla que una veu molt antiga, que ultrapassa la memòria del que hem viscut, s’endinsa a les nostres orelles i ens toca unes fibres que ens porten a evocar les fosques nits d’hivern”


Etiquetes: ACPV Castelló literatura musica

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de