Celebració de la festa Estellés a XirivellaAhir 1 de desembre tancàvem les festes Estellés 2022. La Casa de la Cultura de Xirivella acollia la celebració anual que tots els anys desenes de pobles del nostre país i de la resta de territoris catalanoparlants (cal dir-ho) commemoren. En aquesta ocasió, els Amics i amigues d’Estellés de Xirivella organitzaren l’acte amb la col·laboració de l’Associació Tirant lo Blanc, l’Aula de la Paraula de Xirivella i ACPV així com l’Ajuntament de Xirivella i la Diputació de València.

La poesia del poeta de Burjassot va estar ben present en un acte en què també es llegiren poemes d’altres dones poetes. En aquest punt la poesia de Lola Camps, poeta local i guanyadora del primer Premi de literatura de Xirivella, tingué un lloc destacat en la festa.

A més, Estellés va compartir protagonisme també amb Fuster, amb motiu, com no, del centenari del prohom de Sueca. L’homenatge a Joan Fuster va constar d’una projecció d’una trentena dels seus cèlebres aforismes.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de