Enric Nomdedéu presenta Tercera edició: sexe, llibres i lawfare, amb la participació de Mònica OltraAhir dijous 1 de desembre, a les 19h a l’Octubre CCC es presentà el llibre Tercera edició: sexe, llibres i lawfare, d’Enric Nomdedéu, ex regidor a l’Ajuntament de Castelló i actual Secretari Autonòmic d’Ocupació i Director General del LABORA, depenent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Ocupació.

La presentació de l’acte va ser a càrrec de Toni Gisbert, secretari d’ACPV i la presentació del llibre va estar a càrrec de Mónica Oltra, l’ex vicepresidenta del Consell la qual va definir com a caos, el cap, i per tant, el llibre del seu company de partit.

L’ex vicepresidenta ens convidava a llegir el llibre fent referència a alguns títols del llibre com, Feixisme Pop, “amb Toni Cantó fent de les seues”, per exemple. Comentava que conforme vas llegint “sents la veu d’Enric i t’estresses, perquè comences a llegir a la velocitat que ell parla” .

La obra ens conta des de la ficció la historia de un suposat conseller víctima de una conspiració judicial i ho fa a través de la política, el psicoanàlisi, històries familiars i històries policíaques, fent paral·lelismes entre les relacions i la política que resulten fascinants.

Segons paraules de l’ex vicepresidenta del Consell, és un llibre que desperta l’amor per la literatura i s’hauria de recomanar als professors.
D’un altra banda Enric Nomdedéu explicava que el llibre el va escriure abans de conèixer la resolució del cas pel qual està acusat, i abans de que esclatara el cas de Mònica Oltra, però que efectivament usar la literatura com a venjança havia estat per a ell un exercici terapèutic.

A l’acte hi assistiren el president de les Corts Valencianes, Enric Morera; la consellera de Medi Ambient, Isaura Navarro; la coordinadora de Compromís, Àgueda Micó; i el senador, també de Compromís, Carles Mulet. Entre el públic, els diputats Carles EsteveJuan Ponce i Ferran Barberà, i més càrrecs de diverses conselleries i alguns militants.


L’acte va concloure amb la signatura de llibres per part d’Enric Nomdedéu.

Tercera edició: sexe, llibres i lawfare és un llibre de gènere fluid en què la història principal, protagonitzada per un conseller valencianista víctima del lawfare, adopta forma de novel·la pròxima al gènere negre. Al seu torn, el protagonista escriu una novel·la que pretén que siga d’amor lèsbic. Tanmateix, la dedicació d’ambdues protagonistes al món de la llengua acaba convertint l’obra en una sèrie d’esbossos, fragments d’una novel·la sobre literatura i l’ofici d’escriure. Les dues novel·les avancen paral·lelament, però mai no conflueixen.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de