Presentació del llibre “Mater” de Martí Domínguez



El pròxim dimecres 21 de desembre a les 19:00h tindrà lloc a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània la presentació del nou llibre de Martí Domínguez “Mater”. Conversarem amb l’autor i amb els seus acompanyants, l’escriptora Núria Cadenes i el professor de la Universitat de València Gonçal López-Pampló .

Sinopsi:

En la nova societat que descriu Mater, la gestació es du a terme fora del cos femení. Per això, quan Zoe descobreix amb sorpresa que està embarassada, decideix fugir i endinsar-se amb un company en els boscos, on encara sobreviuen petites colònies humanes, amagades i perseguides, que es mantenen al marge dels progressos científics. El contrast entre els dos mons és pertorbador. Martí Domínguez, en aquesta apassionant aventura vital, planteja els interrogants centrals de la naturalesa humana i entona un cant a la maternitat com a gran origen de tot.


Etiquetes: cultura literatura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de