Activitats Centre Cultural Ovidi Montllor Alcoi



Presentació del Llibre ”Comboi: Un recorregut il·lustrat per les festes valencianes”

· Hi intervindran Carles Vercher, Ricard Tàpera i Jordi G. Miravet.

El dissabte 17 de desembre a les 11:30h tindrà lloc al Centre Ovidi Montllor la presentació del llibre ”Comboi:Un recorregut il·lustrat per les festes valencianes” de Carles Vercher, Ricard Tàpera i Jordi G.Miravet. En Comboi es mostra l’origen de les festes populars valencianes i els seus elements, perquè entenem que aquests formen part de la identitat col·lectiva. Aquest recorregut per les festes, a més de mostrar les festivitats del poble valencià el que ens permet es repensar i transformar les festes perquè siguen més inclusives. Podem dir que COMBOI és una invitació a repensar les festes de manera comunitària, intergeneracional, lúdica, divertida, popular i inclusiva.

Sobre els autors

Ricard Gonzálvez (Tàpera) és educador social i Pedagog de La Costera. Treballa des de fa més de 10 anys al món de la educació, en diferents àmbits. Anteriorment, ha publicat “Nuvolet coneix Diània”, “La lluerna morada”, “l’Atles il·lustrat de les comarques valencianes i ZOO il·lustrat”. També ha escrit diversos relats i articles.
Carles Vercher Ferrer (Ube Efe) és un treballador gràfic natural de la Costera. Treballa des de la serigrafia, el disseny gràfic i la il·lustració amb diferents tècniques sense condicionants de forma però si de fons. Ha treballat amb projectes tan diferents com La Repartidora, Xavi Sarrià, Berri Txarrak, Talaia, Verd de Terra, Al Paladar, El Diluvi, Dimonis de Campanar… i projectes propis com la roba de producció local ubeefe.cat, La Fera Ferotge (àlbum il·lustrat) o el llibre Estellés Il·lustrat.
 Jordi G.Miravet treballa de llibreter a La Repartidora i d’editor a Caliu. També participa en el projecte Sabers Comuns i col·labora en el nucli de la Directa al País Valencià. Ha escrit els llibres La Catalunya del seny (2016) i A mos redó. Cuinant la sobirania alimentària al País Valencià (2017) i ha participat en diversos llibres col·lectius

Sopar Fuster a Beneixama

El dissabte 17 de desembre a les 21:00 h tindrà lloc Al Maset dels Llauradors un Sopar Fuster per commemorar el 100 aniversari del naixement de l’escriptor de Sueca. L’acte comptarà amb la Conferència ”Joan Fuster. El gran intel·lectual de Sueca i dels Països Catalans” a càrrec de Josep Guia i amb l’actuació del cantautor Andreu Valor.

L’acte ha estat organitzat per l’Institut d’Estudis De Les Valls de Mariola i amb col·laboració del Centre Ovidi Montllor-ACPV l’Alcoià-Comtat.

Presentació conte infantil ”Dofi el Dofí Rosa” de Susanna Peidro Sutil.

El dijous 22 de desembre a les 19:30h tindrà lloc al Centre Ovidi Montllor la presentació del conte infantil ”Dofi el Dofí Rosa” de Susanna Peidro Sutil. A banda també comptarem amb un taller de punts de llibre impartit per l’autora, aquest llibre ens conta històries per al públic més menut de la casa. 

Més informació: www.scitep.fr


Etiquetes: ACPV activitats ACPV Alcoià-Comtat

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de