Contacontes en família al casal amb “Llum i l’illa dels llibres” a Gandia.El pròxim dissabte 17 de desembre a les 18:00h tindrà lloc al Casal Jaume I de la Safor Valldigna el contacontes en família de “Llum i l’illa dels llibres” amb Kamishibai (teatre de paper).

A més, l’activitat estarà guiada per l’autor dels textos Carles Miret.

Sinopsi:

Llum és una xiqueta una miqueta trapatroles i que no para mai torreta. Sempre està desficiosa. Viu en una illa de llibres enmig de l’oceà, sempre rodejada d’aigua, i s’avorreix moltíssim. Als llibres no els troba cap utilitat, fins que un dia descobreix, gràcies als seus pares, que en els llibres pot trobar la manera de solcar els oceans i fer amistats que duraran per sempre. Llum i l’illa dels llibres és un breu conte il.lustrat d’animació lectora, que vol engrescar els més menuts i també els més grans en l’aventura infinita de la lectura i l’amor als llibres.


Etiquetes: cultura literatura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de