90 Aniversari de Les Normes de CastellóAquest 21 de desembre es commemora la signatura de Les Normes de Castelló. Enguany amb motiu del 90 aniversari es van programar unes jornades el passat 17 de desembre a les que ACPV, com a membres de Castelló per la Llengua, vam assistir.

Sota el tema “una llengua per guanyar” tret d’una cita de Joan Fuster“La llengua no ens la regalarà ningú, l’haurem de guanyar dia a dia”, els actes commemoratius començaren amb una manifestació pels carrers del centre de Castelló. Després de la mobilització va tindre lloc un concert amb artistes de l’escena musical valenciana com ara Parint Versos, Al Tall, Auxili, Borja Penalba i Mireia Vives amb Feliu Ventura i David Fernández, Jazzwoman, i La kinki Band.

ACPV ha participat en els actes commemoratius que s’han fet durant tot l’any, sent fidels a aquells que donaren una normativa que ha garantit la pervivència de la llengua.


Etiquetes: ACPV Castelló Normes de Castelló

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de