Crònica “Avaluem el requisit com a garantia dels drets lingüístics” a Alacant.El passat 19 de desembre a les 19:00h va tindre lloc a la Sala de conferències de la Seu Universitària d’Alacant una taula redona organitzada per La Cívica, La Universitat d’Alacant i la Universitat de València.

A la taula “Avaluem el requisit com a garantia dels drets lingüístics” hi intervingueren Vicenta Tasa, professora i directora de la Càtedra de Drets Lingüístics a la Universitat de València, la vicepresidenta d’Escola Valenciana Inma Garrigós, la vicepresidenta d’ACPV Marinela Garcia i Rubén Trenzano, director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme.


Etiquetes: ACPV Alacant Requisit Lingüístic

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de