Projecció Documental “Viure la Vida” de Pau Pascual al Centre Ovidi MontllorEl dimarts 3 de gener al Centre Ovidi Montllor tindrà lloc la projecció del Documental ”Viure la Vida” de Pau Pascual a les 19:30 h. Aquest documental tracta sobre canvis, sorolls i fum. El trànsit dialèctic de les seues carreteres i cotxes, amb transeünts menjant, caminant, parlant i divagant en els seus mercats, botigues i calçades. Carrers en les quals sempre succeeixen xicotets esdeveniments intempestius i els quals Henri Lefebvre definia com a “espais d’interacció, intermedis, imprevistos i amenaçadors”. El documental és tot un homenatge a Tuxtla (capital de l’estat mexicà de Chiapas).

Sobre el director.

Artista, docent, investigador i realitzador, nascut a Alcoi. Doctor en Arts Visuals i Intermèdia a la Universitat Politècnica de València. Actualment, és professor a la Universidade da Madeira (Portugal). A més ha produït documentals per a la Televisió de Catalunya TV3 i el Centro Universitario de Estudios Cinematográficos CUEC, Universidad Nacional Autónoma de México UNAM (Mèxic). Els seus vídeos aborden les etnografies extraordinàries. Llocs fronterers i crítics del fet social que redefineixen la realitat. Finalment, ha efectuat nombroses exposicions internacionals, guanyats premis, i amb obra adquirida pela Col·lecció d’Art Contemporani de la Generalitat Valenciana.


Etiquetes: ACPV activitats ACPV Alcoià-Comtat documental

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de