Pròximes projeccions del Documental ”Maija Isola. Ella, el color i la forma”



El documental emmarcat dins del Cicle de Documentals del mes de Docs Barcelona, narra la increïble vida de Maija Isola. Un retrat fascinant de l’autora dels icònics estampats Marimekko, la marca finlandesa de disseny més famosa del món. Ací vos deixem les dates dels visionats del documental d’aquestes setmanes.

Les projeccions del documental Maija Isola. Ella, el color i la forma de Leena Kilpeläinen tindran lloc el dissabte 14 de gener les 20:00 h al Cine Club Utiye (centre comercial El Teler) a Ontinyent. Dimecres dia 18 de gener es podrà veure a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània a les 18.00h de la vesprada. I l’endemà, 19 de gener, es projectarà al Saló d’actes de CCOO d’Alacant a les 18.00h i al Centre Cultural Ovidi Montllor a les 19.30h.

Sobre la directora.

Leena Kilpeläinen va estudiar i es va graduar en el VGIK (Institut Estatal de Cinematografia de All-Union) a Moscou. Ha sigut directora, directora de fotografia i guionista. Com a directora de fotografia ha treballat en pel·lícules com “The Children of the Big Bear” (1993) i “On the Edge” (2002). Com a directora ha realitzat pel·lícules experimentals com “Zero” (2002) i “Metre” (2003). El seu primer documental de llarga duració va ser “The Voice of Sokurov” (2013) i “Maija Isola, Màster of Color and Form” és el seu segon llargmetratge documental. És membre de l’administració del Gremi de Documentals de Finlàndia des de 2007 i Presidenta del Gremi entre 2009 i 2010


Etiquetes: Acció Documental + ACPV Cinema docsbarcelona

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de