Presentació “Terra de taifes” de Josep-David Garrido i VallsEl pròxim dimecres 18 de gener a les 19.00 h tindrà lloc a la Llibreria Pynchon & CO d’Alacant la presentació del llibre “Terra de Taifes, els països catalans al segle XI” de Josep-David Garrido i Valls, editat per Rafael Dalmau.

L’acte comptarà amb la presència de l’autor i historiador Josep-David Garrido i Valls i estarà presentat per Antoni Biosca i Bas, professor de la Universitat d’Alacant.

Sinopsi:

L’any 1009 esclatà guerra civil al llavors califat omeia d’Andalús. El poder central cordovés desaparegué i fou substituït per una multitud d’estats d’autoritats alternatives a les províncies. Havien nascut els reis de taifes, que capitalitzen la història del segle XI andalusí fins que els almoràvits nord-africans reunificaren novament Andalús entre la fi de la centúria i els inicis de la següent.


Etiquetes: ACPV activitats ACPV Alacant Cuidem la cultura literatura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de