“Primavera musical – La música valenciana reviscola”. Exposició i taula redonaEl proper dijous 19 de gener a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Primavera Musical: la música valenciana reviscola“, aquest esdeveniment vindrà acompanyat d’una taula redona amb la participació de diferents agents claus en el passat, present i futur de la música en valencià.

L’acte consistirà en la mateixa inauguració a les 18.30h a càrrec de David Garcia Sirvent, comissari de l’exposició, i a més, una taula redona a les 19h sota el tema “Música en valencià, present i futur” amb la participació de Marga Landete, directora Adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), JoanGre Maria, president de la Valencian Music Association (VAM), Jesús Barranco, membre de la junta directiva del Col·lectiu Ovidi Montllor (COM) i Noèlia Llorens “Titana”, cantaora i guanyadora del premi del públic de la Va edició dels premis Carles Santos de la música valenciana per l’àlbum Titana.

Aquesta exposició ofereix una panoràmica general del que ha sigut la música valenciana des dels anys 60 i 70 amb la Nova Cançó, passant pels 90, amb la llavor que es va plantar respecte a qualitat i quantitat i acabant amb l’arribada dels 2000 amb l’explosió i consolidació del moviment. L’objectiu, doncs, és mirar arrere i explicar als joves quin ha sigut el trajecte i deixar-ne constància per a seguir el camí.

Esperem que gaudiu d’aquest recorregut musical on us transportareu a través de l’art, les paraules, els llocs i les persones cap a l’emoció i la nostàlgia, i de segur, descobrireu coses que desconeixíeu.

Aquesta activitat està coorganitzada per ACPV, la Valencian Music Association (VAM), el Col·lectiu Ovidi Montllor (COM) i el Servei de Llengües d’Alacant.


Etiquetes: ACPV activitats música Octubre CCC primavera musical

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de