“Ja us he reconegut” – Exposició fotogràfica homenatge a Núria Feliu a GandiaEl pròxim divendres dia 20 de gener a les 20h, ACPV- Casal Jaume I La Safor inaugura l’exposició fotogràfica homenatge a Núria Feliu “Ja us he reconegut” a la Sala de la Muralla.

L’exposició és un recull d’imatges d’aquesta cantant, mite de la cançó i la cultura catalanes, obra del fotògraf Josep Vicens. A més, ens fa un recorregut per les seues vivències i trajectòria i mostra els vincles amb els barris del seu Sants natal, i el compromís amb la cultura catalana per portar-la a tots els racons del món.


Etiquetes: ACPV activitats ACPV La Safor Cuidem la cultura Homenatge

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de