Presentació del llibre “Després de maig, abans de l’estiu” de Jovi Lozano a PedreguerEl pròxim divendres 20 de gener a les 20.00h al Casal Cultural Jaume I de Pedreguer gaudirem de la presència de Jovi Lozano per presentar el seu darrer llibre “Després de maig, abans de l’estiu“, que ha estat guardonat amb el Premi Enric Valor de Novel.la en Valencià 2022.

L’obra de Jovi, escriptor i periodista, és un homenatge a la singularitat dels nostres pobles i al paper protagonista de les dones en la tradició oral mediterrània. Més que una novel·la, es tracta d’una crònica espiritual de la pandèmia en clau de testimoni vital i de superació.

Sinopsi:

Amb l’horitzó de muntanyes mullades i enfosquides pel ruixat d’unes nuvolades grises, Àngels torna a Ondara després de més de mitja vida a la capital del Túria. És infermera i ha estat lluitant al peu del canó durant tota la pandèmia. Però ara es troba a les portes de la jubilació i ha decidit retornar al seu poble natal. El coronavirus, a més de situacions límit, li ha deixat la pitjor de les seqüeles: la pèrdua d’un ésser estimat.

Malauradament ha arribat a l’últim tram de la seua vida amb unes circumstàncies molt diferents a les que esperava. S’haurà d’enfrontar a un dol complicat i a l’arribada de la maduresa. Acompanyada del seu pilar fonamental, la seua amiga Tona, tancarà ferides i farà servir les arrels més oblidades per a construir de nou la seua vida.


Etiquetes: ACPV ACPV activitats Casal Jaume I Pedreguer literatura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de