Activitats del Centre Ovidi MontllorPresentació ”El Carrer de Baix ” de Vicent Flor.

El divendres 27 de gener tindrà lloc a les 19:30h al Centre Ovidi Montllor la presentació de la darrera obra del sociòleg i escriptor Vicent Flor  ”El Carrer de Baix”. L’autor estarà acompanyat per Jordi Davó professor del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant.

Breu sinopsi:

El carrer de baix és una història d’amor i d’amistat, de mort i desamor que transcorre a València ciutat i a la Vall de Gallinera. En aquesta vall, amb gran densitat històrica, però escassa densitat poblacional, la soledat fa estralls. Allà hi viuen Joan, professor d’institut, i Sara, una psicòloga que conrea bancals. També hi va a parar Carles, un editor de llibres que pretén escapar del dolor que li genera un fill d’acollida amb problemes de drogues i de delinqüència.

Sobre l’escriptor:

Vicent Flor (València, 1971) és sociòleg, gestor cultural com a director de la Institució Alfons el Magnànim i assagista. Com a autor ha publicat diverses obres de no-ficció sobre la identitat valenciana, centrades en l’anticatalanisme, en les relacions entre el futbol i la política i la corrupció. En 2021 s’inicia en la narrativa amb “El Carrer de Baix”, premi Joanot Martorell de Gandia, una obra amb tints autobiogràfics en la qual aborda el curt trajecte vital d’un menor d’acolliment.


Etiquetes: ACPV ACPV activitats Centre Ovidi Montllor

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de