Crònica “Primavera musical”. Exposició i taula redonaEl passat 19 de gener es va dur a terme a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània la inauguració de l’exposicióPrimavera Musical: la música valenciana reviscola” i la posterior taula redona sota el tema “Música en valencià: present i futur“.

L’acte començà amb la visita guiada per l’exposició a càrrec del comissari David Garcia Sirvent, qui ens va donar detalls d’algunes curiositats de l’exposició.

Després, per concloure la inauguració se celebrà la taula redona que iniciaren Anna Oliver, presidenta d’ACPV i Hèctor Camara, director del Secretariat de Llengües de la Universitat d’Alacant, amb unes paraules de benvinguda. A la taula formada per Marga Landete, Joangre Maria, Jesús Barranco i Noèlia Llorens, es va parlar del panorama actual de la música en valencià i del futur i les necessitats que se’n deriven.

La conclusió principal va ser, que el panorama de la música en valencià es troba ara en un punt àlgid en què es troben els artistes, els col·lectius, el sector empresarial i les institucions, però no hem d’oblidar que els temps canvien. Que el futur és incert, i per això hem d’aconseguir continuïtat, i una consolidació forta de la indústria per continuar donant passes al davant.

L’exposició “Primavera Musical” es podrà visitar a l’Octubre fins el dia 26 de febrer del 2023.

Us deixem una breu galeria d’imatges:


Etiquetes: ACPV activitats cultura exposicions música Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de