Trobada municipalista a l’Octubre CCCEls pròxims dies 27 i 28 de gener a l’Octubre Centre de Cultura contemporània te lloc la trobada municipalista sota el tema “Repensem la ciutat, transformem la societat”

L’objectiu és propiciar un espai de trobada de col·lectius ciutadans i organitzacions socials per a debatre sobre els problemes de la ciutat i interpel·lar les forces polítiques que pretenen concórrer a les pròximes eleccions locals per a exigir una acció conjunta i decidida per a afrontar les necessitats de la ciutat i la ciutadania.

La trobada començarà amb la recepció de Laura Ballester, periodista, divendres 27 a les 16.45h i anirà seguida de diversos tallers fins a la cloenda el dia 28 a les 13.30h amb Rosana Pastor, actriu i directora de cinema i vocal del Consell Valencià de Cultura.

Tots els tallers comptaran amb una “fila zero” per a organitzacions i col·lectius
que vulguen inscriure’s i amb un temps obert per a la participació del públic.

Us deixem el programa complet i més informació ací:


Etiquetes: ACPV ACPV activitats Octubre CCC trobada

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de