Crònica de la Marxa Cívica de Vila-realEl passat dissabte 14 de gener es va dur a terme la Marxa Cívica a Vila-real, com des de fa trenta anys. Va començar al davant de la seu dels Socarrats i, després de travessar el centre històric va acabar als peus de la torre Motxa, on van tindre lloc els parlaments institucionals i es va fer una ofrena per homenatjar les víctimes d’aquella tràgica jornada emmarcada en els fets del 12 de gener de 1706.

L’acte va estar organitzat per ACPV i l‘Associació Cultural Socarrats amb la col·laboració de la Regidoria de Normalització Lingüística i tradicions, i la participació dels Miquelets del Regne de València, encarregats de la recreació històrica.


Etiquetes: ACPV Cuidem la cultura gabriel ferrater

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de