Jornades TITLE a ValènciaEls pròxims 22 i 23 de febrer tindran lloc les Jornades TITLE: El valencià com a llengua d’inclusió. Alguns dels objectius d’aquestes jornades son:

Promoure actituds positives del professorat de l’àmbit lingüístic que afavorisquen la coordinació en el procés d’ensenyament-aprenentatge de les diferents llengües del currículum, potenciar el treball en equip del professorat de l’àmbit lingüístic que facilite l’intercanvi d’experiències, conéixer els programes d’educació plurilingüe, entre altres finalitats.

A més de tallers i taules rodones, gaudirem de les ponències de Maite Montagut Asunción, Mercè Durà Súbies, Alejandro Boix Del Olmo i Myriam GUILLEVIC.

Les jornades estan adreçades al professorat en general i les places són limitades, us podeu inscriure fins al 12 de febrer a aquest enllaç: http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion…

El projecte Title forma part del programa Erasmus+ de la Unió Europea. Si voleu informació sobre el projecte, la podreu trobar a titlenet.eu.


Etiquetes: ACPV Cuidem la cultura jornades llengua

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de