Refusen la petició de reforma per recuperar el Dret Civil Valencià.Hui, 26 de gener del 2023, hem tornat a perdre l’oportunitat de recuperar el Dret Civil Valencià, des del Govern Espanyol s’ha tornat a refusar la petició de la reforma constitucional que ens permetia dictar lleis pròpies.

Una vegada més no han escoltat la societat civil, perquè legislar vol dir enfortir l’autogovern i per eixa raó no ens ho permeten i ens discriminen.

Des d’ACPV seguirem lluitant pels nostres drets tal com ho vam fer el passat maig a la concentració convocada pels Juristes Valencians. I com va reivindicar el nostre soci i amic Enric Solà al llarg de la seua vida.


Etiquetes: ACPV Dret Civil fempaís

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de