L’Octubre CCC ple amb la conferència “Sobiranisme, el valencianisme útil”Josep Barberà, president d’Esquerra republicana del País Valencià, i Gabriel Rufián, representant d’Esquerra Republicana al congrés dels diputats, ompliren el hall de l’Octubre CCC amb la conferència debat “Sobiranisme, el valencianisme útil”, emmarcada en el cicle “País Valencià i futur”, el passat divendres 20 de gener. Anna Oliver, presidenta d’ACPV, va presentar l’acte i va donar pas a les dues intervencions.

Gabriel Rufián va fer un repàs general a totes les propostes i projectes impulsades per ERC i, va posar el punt en tres qüestions imprescindibles segons ell: L’escola, la família i la feina. Per la seua part, Josep Barberà va explicar les seues propostes de futur tot remarcant que el partit està completament obert a compartir projectes amb altres grups parlamentaris amb una sola línia roja; no amagar el seu independentisme.

La conferència “Sobiranisme, el valencianisme útil” està emmarcat dins del cicle de conferències “País Valencià i futur” organitzat per ACPV, amb la intenció de fomentar el debat, la reflexió i la participació de la ciutadania i en el qual han estat invitades diverses forces polítiques que ens han compartit el balanç de la legislatura i els seus projectes abans de les eleccions municipals i autonòmiques.


Etiquetes: ACPV activitats cultura exposicions música Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de