Presentació de l’exposició “Dibuixos” de Joan CastejónEl pròxim dimarts  31 de gener a les 20:00 h tindrà lloc la inauguració de l’Exposició ”Dibuixos” de Joan Castejón al Centre Ovidi Montllor, aquesta exposició està organitzada per la Càtedra d’Antoni Miró de la Universitat d’Alacant i està emmarcada dins del cicle municipal d’exposicions organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi. 

Sobre l’artista

Naix a Elx el 1945. L’any 1963 es trasllada a València i assisteix com a alumne lliure a l’escola de Belles arts de Sant Carles. El 1965 pinta al sud de França i fa una estada a París. Fa la primera exposició personal en la galeria Mateu de València l’any 1966.

«Una vegada anunciada la seua passió pel dibuix -la més obsessiva temptació de l’esperit, en opinió de Valéry, segurament suggerida pel fervor gràfic de Degas-, la trajectòria biogràfica de Castejón rep un traumàtic embat. Empresonat per antifranquista en diverses presons espanyoles -València i Terol (1967-1969) i després a les Canàries (1971)- realitzaria, durant el captiveri més de 2.000 dibuixos, entre els quals hi ha uns 400 retrats».


Etiquetes: ACPV ACPV activitats Casal Jaume I Pedreguer literatura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de