Descompte per a socis i sòcies d’ACPV al teatre Arniches d’AlacantObra “Els Villalonga” al Teatre Arniches d’Alacant

Dirigida per Carles Sanjaime i interpretada per Lucía Poveda, Bruno Tamarit i Alfred Picó, aquest divendres 3 de febrer a les 20.30 h , gaudirem de l’obra “Els Villalonga” al Teatre Arniches d’Alacant.

Sinopsi de l’obra:

Està a punt d’arribar un membre nou a la família de Paco Villalonga, el qual no pensa consentir de cap manera que el seu llegat, en aquest cas el seu cognom, no es perpetue per la capritxosa decisió de la seua consentida i estimada filla Anna, i de Pau, el marit i còmplice de la seua filla.

A aquesta família li ha arribat l’hora de decidir, de mirar-se de front i revelar com són de consistents els principis de cadascun d’ells; i el més important, saber si tot això té alguna cosa a veure amb la felicitat.

Xst! Groucho Marx deia: “Aquests són els meus principis. Si no li agraden, en tinc d’altres”.


Etiquetes: ACPV ACPV activitats ACPV Alacant

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de