El Mural Sonor d’ACPV arriba a Catalunya



Els espectacles de les antologies Arrel i Pell del Mural Sonor d’ACPV sonaran a Catalunya dins del marc del Festival Barnasants.

El Teatre Joventut d’Hospitalet de Llobregat serà l’escenari on es podrà gaudir de PELL, un homenatge a la cançó d’autor en català feta al País Valencià. El duet Borja Penalba i Mireia Vives repassen, en aquest concert, temes de Raimon, Maria del Carme Girau, Ovidi Montllor, Clara Andrés, Pau Alabajos i Feliu Ventura entre altres artistes. El concert tindrà lloc el dissabte 4 de febrer a les 20.00h.

D’altra banda, ARREL és el títol de l’àlbum dedicat a la música tradicional. Es tracta d’un recorregut per les comarques a través de cants populars revisitats amb lletres renovades, cosit per les veus de Miquel Gil i Noèlia Llorens, “Titana”. Representants de generacions diferents, els dos connecten amb la passió i el coneixement erudit del cançoner tradicional. Podreu gaudir del concert el dissabte 10 de febrer al Centre Artesà Tradicionàrius a les 20.30 h.

Podeu aconseguir les entrades d’ARREL a un preu reduït amb aquest codi promocional100223 que haureu d’emprar en comprar les entrades al següent enllaç: https://entradium.com/ca/events/miquel-gil-i-noelia-llorens-titana-i-barnasants-i-tradicionarius

Us hi esperem!

Pots accedir a tots els productes del Mural Sonor a la nostra botiga, clica ací!


Etiquetes: ACPV Arrel mural Pell

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de