Activitats Centre Ovidi MontllorPresentació ”Els Titelles al País Valencià” de Jaume Lloret Esquerdo.

El dijous 16 de febrer a les 19.30 h tindrà lloc al Centre Ovidi Montllor la presentació del llibre ”Els Titelles Al País Valencià” de Jaume Lloret Esquerdo, l’ acte serà presentat per Joanfra Rozalén productor d’espectacles i director de la companyia de Teatre La Dependent. 

Sobre el llibre:

“Els Titelles al País Valencià” fa un recorregut bastant exhaustiu per la història dels titelles al nostre país, des dels orígens fins a l’actualitat. En aquest llibre es tracten qüestions dels titelles en el teatre religiós i profà, des dels orígens fins a finals del segle XVIII. També es tracten qüestions com els rituals màgics dels pobles prehistòrics i cerimònies religioses de les primeres civilitzacions agràries, com aquestes qüestions evolucionen a l’edat mitjana i com després naixen noves teatralitats a l’edat moderna que tenen com a màxim exponent les processons de caràcter religiós. En darrer lloc, també es tracta la progressiva laïcització i emancipació dels titelles de la tutela eclesiàstica.

Taller ”Música En Família” impartit per Mamen Vercet

El pròxim divendres 17 de gener a les 18 h al Centre Ovidi Montllor, tindrà lloc la sessió del mes de febrer del taller “Música en família“, un taller impartit per Mamen Vercet, treballadora social i musicoterapeuta.

L’objectiu d’aquest taller és tocar, cantar, riure i ressonar junts. Es treballa molt reforçar el vincle familiar, expressar les emocions, estimular en l’àmbit cognitiu i físic i més. Tot açò mitjançant dinàmiques amb instruments, cançons, música, percussió corporal, relaxació i moviment.

Per participar no és necessari cap tipus de coneixement musical però, cal fer inscripció prèvia al correu info@tamboretsdecarabassa.com o bé al telèfon 667927942.

No s’ho podeu perdre!


Etiquetes: ACPV ACPV activitats Centre Ovidi Montllor Cuidem la cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de