Les jornades TITLE a ValènciaEls pròxims 22 i 23 de febrer tindran lloc les jornades TITLE: El valencià com a llengua d’inclusió, certificades pel Cefire. El projecte Title forma part del programa Erasmus+ de la Unió Europea. Si voleu informació sobre el projecte, la podreu trobar a titlenet.eu.

Les jornades estan adreçades al professorat en general i l’objectiu és promoure el salt tecnològic i educatiu de les llengües minoritàries, facilitar la implantació de sistemes multilingües i dotar el professorat dels recursos educatius digitals innovadors necessaris.

A més de tallers i taules rodones, gaudirem de les ponències de Maite Montagut Asunción, Mercè Durà Súbies, Alejandro Boix Del Olmo i Myriam GUILLEVIC. Us deixem el programa complet perquè li pugueu fer una ullada!

TITLE-jornades


Etiquetes: ACPV Cuidem la cultura jornades llengua

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de