Presentació del llibre “Permanència” de Castillo SuarezEl pròxim dilluns 20 de febrer a les 19.00h a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània gaudirem de la presentació de “Permanència” el darrer llibre de Castillo Suarez. L’autora estarà acompanyada de Maria Josep Escrivà.

Sobre el llibre:

Un tractat poètic sobre la botànica de l’amor, amb espècies primitives i espècies invasores.

Permanència es teixeix des d’una nostàlgia radicalment valenta amb la punyida delicada del floc de neu, des del traç d’algú que escriu amb una marca rosa al pit i que afirma el seu cos obert que estima: «perdre tant / porta irremissiblement la victòria», diu la veu poètica de Castillo Suarez fregant el bell mig del camí que s’enfila per «Empelts», «Entramats Krainer», «Rescloses enderrocades» i «Pastors elèctrics».


Etiquetes: ACPV Cuidem la cultura literatura Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de