Taller ”Música En Família” impartit per Mamen VercetHui, divendres 17 de gener a les 18 h al Centre Ovidi Montllor, tindrà lloc la sessió del mes de febrer del taller “Música en família“, un taller impartit per Mamen Vercet, treballadora social i musicoterapeuta.

L’objectiu d’aquest taller és tocar, cantar, riure i ressonar junts. Es treballa molt reforçar el vincle familiar, expressar les emocions, estimular en l’àmbit cognitiu i físic i més. Tot açò mitjançant dinàmiques amb instruments, cançons, música, percussió corporal, relaxació i moviment.

Per participar no és necessari cap tipus de coneixement musical però, cal fer inscripció prèvia al correu info@tamboretsdecarabassa.com o bé al telèfon 667927942.

No s’ho podeu perdre!


Etiquetes: ACPV ACPV activitats Centre Ovidi Montllor Cuidem la cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de