Presentació del llibre “Carles Mulet, una temporada al Senat” al Centre Ovidi MontllorEl dimecres 1 de març a les 19.30h tindrà lloc al Centre Ovidi Montllor la presentació del llibre ”Carles Mulet, una temporada al Senat” d’Emma Zafón. Comptarem amb el protagonista del llibre Carles Mulet i l’acte serà conduït per Àlex Cerradelo secretari del grup Compromís Alcoi.

Sobre el protagonista.

Carles Mulet Garcia naix a Cabanes (Plana Alta) i aplega a la política des de l’activisme en defensa del territori justament quan planegen sobre la comarca grans projectes d’especulació que poden aplegar a fer malbé tot el model econòmic tradicional i les seues opcions de futur.

Accedeix en 2003 a l’Ajuntament de Cabanes com a regidor, on està fins a 2019 i on forma part del govern municipal durant el darrer mandat. Comença l’aventura en el Senat en 2015 designat per les Corts Valencianes a proposta de Compromís, on encara continua.


Etiquetes: ACPV Centre Ovidi Montllor Cuidem la cultura literatura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de