Presentació del llibre “Anatomia d’un deute il·legítim: El cas del País Valencià” a AlcoiEl dijous 9 de març tindrà lloc al Centre Ovidi Montllor a les 19:30h la presentació del llibre ”Anatomia d’un deute il·legítim: El cas del País Valencià”. Comptarem amb la presència de Manuel Girón i Fernando Patón, coautors del llibre juntament a Manuela López.

Aquest llibre parla al voltant del creixement del deute públic valencià fins asssolir nivells inassumibles que comporten gairebé la meitat del PIB. El propòsit d’aquest estudi és disseccionar l’anatomia i el funcionament del sistema-deute al País Valencià. Tal com escriu Éric Toussaint en el pròleg: “els autors analitzen rigorosament el procés d’endeutament del País Valencià i vinculen el diagnòstic a l’acció pràctica per a modificar l’escàndol del deute acumulat de manera majoritàriament il·legítima pels governants, especialment pels governs del PP”.


Etiquetes: ACPV ACPV activitats Centre Ovidi Montllor Cuidem la cultura literatura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de