Pre-estrena “Encara dura” a MonòverAquest divendres 3 de març a les 20h a la Casa de Cultura de Monòver es pre-estrenarà el curtmetratge “Encara dura”. A l’acte participarà l’equip que ha desenvolupat el projecte i Joan Durà, per parlar després de la projecció.

Encara dura és un curtmetratge documental animat dirigit per Irene Puente que vol denunciar les tortures i maltractaments patits per les persones detingudes durant l’estiu del 92, en una operació que després es coneixeria popularment com ”Operació Garzón”. El curt ens conta un dels casos menys coneguts, el del nostre veí Joan Durà.


Etiquetes: ACPV ACTIVITATS ACPV

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de