2a Edició Plaça del Llibre d’ElxAhir, dijous 2 de març, va tindre lloc la roda de premsa per presentar la 2a edició de la Plaça del Llibre d’Elx on també hi va estar Alexandre Agulló, delegat d’ACPV a Elx, junt a tota la resta d’entitats coorganitzadores i col·laboradores de la trobada literària.

Aquesta edició se celebrarà a la plaça del Congrés Eucarístic d’Elx del 10 al 12 de març amb un aparador de vora 1.300 títols de tot el domini lingüístic oferit per la llibreria de la localitat Ali i Truc i la llibreria Plaça del Llibre.

Des d’ACPV, organitzem un concert emmarcat dins de les activitats programades de la Plaça del Llibre i aquest any serà el 10 de març amb Pau Alabajos.

A continuació podeu consultar tota la programació:

Us hi esperem!


Etiquetes: ACPV ACPV activitats ACPV Alacant Plaça del Llibre

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de