Lliurament de Premis a AlcoiAquest dissabte 11 de març tindrà lloc al Centre Ovidi Montllor a les 19:30 h la Gala de lliurament dels 29 ns premis Joan Valls i Jordà i el 40è premi Manel Rodríguez Martínez-Ciutat d’Alcoi.

En aquesta ocasió l’Associació Cultural d’Amigues i Amics Joan Valls i Jordà lliura els guardons a la Muixeranga Penyeta Blanca de Cocentaina, i al mestre, escriptor i activista per la llengua Vicent Luna i Sirera. D’altra banda, el Premi de Poesia Manel Rodríguez Martínez-Ciutat d’Alcoi serà atorgat a la poetessa Alba Palau Centelles pel seu poemari ”Símptoma”. En aquesta vetllada gaudirem les actuacions de Gemma i Hilari.

Us hi esperem!!


Etiquetes: ACPV ACTIVITATS ACPV

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de