Conferència “Valencià: Emergència Lingüística” a càrrec de Xavier SerraEl dijous 23 de març a les 20:00h ens visita Xavier Serra,que impartirà la conferència “Valencià: Emergència Lingüística”.

La situació de l’anomenada «emergència lingüística» es fonamenta en les darreres enquestes fetes públiques, i especialment en la dada que només hi ha el 32% de parlants habituals de la nostra llengua al País Valencià. Es pot afirmar que l’ús del valencià, en situacions de parla especialment, s’ha reduït en tots els territoris del domini lingüístic. En els actes sobre l’emergència lingüística, es proposen algunes actituds quotidianes, per reivindicar l’ús del valencià en el dia a dia.


Etiquetes: ACPV Casal Jaume I Pedreguer llengua

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de