Presentació del llibre “Ara, Joan Fuster” a Alzira i a LlíriaEl pròxim dijous 23 de març, a les 19h en la Casa de la Cultura d’Alzira ( C/ Escoles Pies, 4) tindrà lloc la presentació del llibre “Ara Joan Fuster. Una proposta per als països catalans”. En l’acte participarà l’autora del llibre, Maria Isona, l’editora, Aure Silvestre i Anna Oliver, presidenta d’ACPV.

D’altra banda el divendres 24 de març a les 19:30h al Casal d’ACPV del Camp de Túria es presentarà el llibre amb la participació de Llúcia Lerma, llicenciada en Filologia Catalana, Aure Silvestre, i Carles Miret, autor del llibre.

Sobre el llibre:

Ara, Joan Fuster: una proposta per als Països Catalans és la principal aportació d’Edicions Tanyada a la commemoració del Centenari de Joan Fuster. En aquest llibre, fusterians de diverses generacions presenten la vida i l’obra del de Sueca des de diverses perspectives: per una banda, la del pensador, l’escriptor i el creador; i per l’altra, la de l’educador, l’agitador i l’activista polític, cultural i lingüístic. Ara, Joan Fuster és, en definitiva, un assaig coral de defensa de l’actualitat i la urgència del seu llegat.

Ara Joan Fuster: una proposta per als Països Catalans és una lectura imprescindible per aquells i aquelles que s’apropen per primera vegada a la figura de Joan Fuster. És una invitació a la lectura, per suposat també a la reflexió, però sobretot vol ser una invitació a l’acció.


Etiquetes: ACPV ACTIVITATS ACPV Cuidem la cultura Joan Fuster

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de