Activitats Centre Ovidi MontllorXarrada ”Recuperar la memòria del País Valencià”

El dimecres 29 de març a les 19.30h al Centre Ovidi Montllor tindrà lloc la xarrada ”Recuperar la Memòria del País Valencià” amb Iñaki Pérez Rico, Director general de Qualitat Democràtica, Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern.

L’acte serà presentat per Alejandro Bàber Miró, professor d’Història i President del Fòrum per la Memòria Històrica i Democràtica de l’Alcoià-Comtat.

Aquesta xarrada està emmarcada dins del cicle ”Horitzó País Valencià debat sobre el futur del País” organitzada per ACPV amb l’objectiu de crear un espai de trobada, diàleg i consens de les forces socials i polítiques.

Exposició ”Fusta i Color” de Luís Miguel Ardevinez.

El dimarts 28 de març a les 20h al Centre Ovidi Montllor tindrà lloc la inauguració de l’exposició ”Fusta i Color” de Luis Miguel Ardevinez. Aquesta exposició està organitzada per la Càtedra d’Antoni Miró de la Universitat d’Alacant, i està emmarcada dins del cicle municipal d’exposicions organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi.

Sobre l’artista:

Naix a Madrid el 1956. En 1969 ingressa a l’Escola d’Arts i Oficis de Madrid on aprèn dibuix, pintura, modelatge, gravat i talla en fusta. A mitjans dels anys setanta a Madrid s’integra en un grup d’artistes antifranquistes amb l’objectiu de que l’art arribara al poble, realitzant murals, llistes de carrers de protesta, tirades de serigrafies i exposicions on les vendes es destinaven als presos polítics.
Des de 1987 ha realitzat 52 exposicions individuals i més de 200 col·lectives, a Espanya: Guadalajara, Barcelona, Madrid, Cadis, Còrdova, Màlaga, Granada, Lugo, Tarragona, València, Alacant, Segòvia, Logronyo, Múrcia, Saragossa, A Corunya, Albacete, Toledo Sant Sebastià, Valladolid, Ciudad Real i Bilbao.
I fora d’Espanya: París, Tessalònica, Lisboa, Berlín, Chamalière, Honolulu, Hawaii, Osakai (Tòquio).


Etiquetes: ACPV ACPV activitats Centre Ovidi Montllor Cuidem la cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de