“Horitzó País Valencià” amb descompte per sòcies i socis d’ACPVDes de hui, 24 de març, fins diumenge 9 d’abril, ambdues dates incloses, totes aquelles persones associades a ACPV podran gaudir d’un descompte per a la compra de les entrades d’Horitzó País Valencià.

El 22 d’abril 2023 commemorarem el 25 d’abril, amb la manifestació als carrers de València i una gran festa a la Plaça de Bous: “Horitzó País Valencià”. És un acte que combina cultura i activisme produït per Pro21. Tindrem concerts d’El Diluvi, Maluks, Jazzwoman, La Fúmiga, Esther, Marala i Colomet, parlaments, audiovisuals i més sorpreses encara per descobrir.

Un esdeveniment excepcional amb tot un univers simbòlic que ens nodreix i articula com a societat. Un espectacle fet de música, de cultura popular, de respecte a la llengua, al país i a l’antifeixisme. Un homenatge a les persones que han lluitat i lluiten per un país millor, un bon moment per aturar l’ampliació del port de València, per posar en valor la lluita pel dret a l’habitatge, d’alçar la veu per la memòria democràtica, per parlar de feminisme i el seu present, un acte de mobilització col•lectiva pel nostre horitzó de futur.

  • Codi de descompte del 50% per a entrades de grada: ACPV2023
  • Codi de descompte del 25% per a entrades de pista: ACPV2504

Ja podeu adquirir les vostres entrades amb descompte des d’aquest enllaç: https://www.notikumi.com/channel/pro21/2023/4/22/horitzo-pais-valencia

No deixes passar aquesta oferta i aprofita-la! Recorda que és fins al diumenge 9 d’abril!


Etiquetes: 25 d'Abril cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de