Taula rodona “L’Alacant que volem”Hui, divendres 31 de març a les 19.30 h a la Sala Polivalent de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant (C/ Sant Ferran, 40) tindrà lloc la taula redona “L’Alacant que volem”. Una oportunitat per conéixer les propostes de política municipal que ofereixen els partits progressistes de la ciutat d’Alacant.

A la taula hi participaran Ana Barceló, candidata a l’alcaldia del PSOE-PSPV Alacant, Manolo Copé, candidat a l’alcaldia per EU Alacant, Mikel Forcada, candidat a l’alcaldia per ERPV Alacant, Sonia Tirado, exregidora de Compromís per Alacant i directora general d’Innovació de la Generalitat Valenciana i Xavier López, candidat a l’alcaldia per Podem Alacant. L’encarregada de moderar la taula serà Marinela Garcia, vicepresidenta d’ACPV.

Vine i assabenta’t de les iniciatives d’aquestes formacions, t’esperem!


Etiquetes: ACPV activitats ACPV Alacant

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de