Crònica taula rodona “L’Alacant que volem”El passat divendres 31 de març des de la seu d’Alacant d’ACPV organitzàrem el primer debat sobre política municipal abans de la campanya electoral que culminarà el dia 28 de maig amb la celebració de les eleccions autonòmiques i municipals 2023.

A l’acte, que comptà amb una destacada assistència de veïns i veïnes de la nostra ciutat, hi participaren els alcaldables d’Esquerra Unida d’Alacant, Manolo Copé; Xavier López, de Podem Alacant; i per part d’Esquerra Republicana del País Valencià, Mikel Forcada. També ens acompanyaren l’actual regidora del PSOE-PSPV Alacant, Trini Amprós, i l’exregidora per Compromís per Alacant, Sonia Tirado, en representació d’Anna Barceló i Rafa Mas, alcaldables per ambdues formacions polítiques respectivament.

Els convidats i les convidades destacaren els principals reptes sobre turisme, habitatge, sostenibilitat, transport i llengua als que s’enfronten els i les nostres representants públics i quines mesures programàtiques proposen des de les seues organitzacions polítiques.


Etiquetes: ACPV activitats ACPV Alacant

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de