“La Podcastera de l’octubre” una iniciativa de Joves d’AccióLa iniciativa “La Podcastera de l’Octubre” impulsada des de Joves d’Acció i emmarcada dins del projecte CREEM tracta de la gravació d’un pòdcast en directe i amb públic al Saló d’actes de l’OctubreCCC.

La primera sessió d’aquest cicle va tindre lloc el dimarts 11 d’abril. Els que han encetat el projecte i han convertit una vegada més la nostra sala d’actes en un espai de xarrada i diversió han estat La Comoditat Valenciana (Pere Àlvaro i Màxim Vivó) que comptaven amb Enric Nomdedeu com a convidat. Podeu escoltar el pòdcast complet ací.

El pròxim pòdcast en participar serà El Dolcet pal Café el 16 de maig a les 19:30 h. Tot seguit us deixem també la programació completa:


Etiquetes: ACPV ACPV activitats Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de