Presentació de “Fusta de Carrasca” de Manel Alonso a PedreguerEl divendres 21 d’abril a les 20 h al Casal Jaume I de Pedreguer ens visita Manel Alonso per presentar el seu llibre “Fusta de Carrasca” (Edicions del Bullent).

Sobre l’autor

És autor de diversos llibres de poesia, novel·les, reculls de contes i dietaris, entre els quals destaquen el llibre de poesia Correspondència de guerra (Editorial Aguaclara, 2009), Premi Paco Mollà de Poesia, la novel·la Entre les urpes del gat (Editorial 3i4, 2018), el recull de contes Els somriures de la pena (Onada edicions, 2011) i el dietari Les petjades de l’home invisible (Quòrum llibres, 2017), Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians. També ha publicat llibres de narrativa infantil, entre els quals destaquen Caram, quina aventura!, i Conta’m un conte, amb els quals va obtenir el Premi Samaruc al Millor Llibre Infantil que atorga l’Associació de Bibliotecaris Valencians en les edicions del 2002 i del 2009.

Col·labora en l’acte la Llibreria i Papereria Mestral de Pedreguer.


Etiquetes: ACPV Casal Jaume I Pedreguer Cuidem la cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de