Presentació del llibre “Indòmit” de Tomàs LlopisEl pròxim dijous 27 d’abril a les 20:00 h al Casal Jaume I Pedreguer, Tomàs Llopis, membre de la Junta Directiva d’ACPV, escriptor i catedràtic ens presentarà el seu llibre “Indòmit.

“Indòmit” és la història d’un home excèntric, brutal, capriciós i rebel, víctima de les contradiccions del trànsit de l’Edat Mitjana al Renaixement, que l’obliguen a ser un senyor medieval amb mentalitat renaixentista. És també la història d’una passió amorosa que duu els protagonistes, don Rodrigo de Mendoza i Dona Maria de Fonseca, a enfrontar-se a les convencions socials i als interessos dinàstics i econòmics de l’època, la qual cosa provoca un conflicte greu que fins i tot obliga a intervenir-hi la reina Isabel la Catòlica i el mateix papa de Roma.

Però el relat no s’oblida de les classes populars: moriscos, criats, gent d’oficis, artistes i menestrals, prostitutes i dones de tota classe i condició formen un retrat ampli i exacte de la societat de l’època.

“Indòmit” és una novel·la en què les baixes i les altes passions —l’ambició, la pugna pel poder, la traïció, l’orgull, l’enveja, l’amor, la fidelitat als ideals…— i la tragèdia s’ensenyoreixen dels personatges, amb un poder d’atracció insòlit, un llenguatge impecable i una creixent capacitat de seducció sobre el lector.


Etiquetes: ACPV Casal Jaume I Pedreguer Cuidem la cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de