Descompte per a socis i sòcies d’ACPV al teatre Arniches d’AlacantSi eres sòcia o soci d’ACPV tens un descompte per gaudir al teatre Arniches d’Alacant. Us deixem la programació dels mesos d’abril, maig i juny perquè la pugueu consultar!

La propera actuació és la de la companyia Teatre Micalet amb l’obra Bomba va bomba ve, Joan Fuster un homenatge a l’escriptor suecà.

Sobre l’obra:

La matinada de l’11 de setembre de 1981 dues bombes van explotar a la casa de Joan Fuster, on ell estava de tertúlia amb Vicent Salvador i Jaume Pérez Montaner. Tot apuntà que es tractava d’un atemptat terrorista, però la diligència de la policia al·legà tan sols desperfectes.

Dos joves, Pedro Mallol i Guille Zavala, encarnen els personatges que recopilen la informació del primer informe de la Brigada d’Informació de la Policia de València. Paral·lelament, escoltem textos, poemes i aforismes de Joan Fuster –a través de la veu de Pilar Almeria–, així com cançons que acaben de conformar l’espectacle.
 
Xst! Un espectacle amb un clar vessant pedagògic, un exercici de memòria construït a partir dels dubtes dels joves per a donar a conéixer la figura d’un dels escriptors més grans de la nostra literatura.


Etiquetes: ACPV ACPV activitats ACPV Alacant

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de