L’Octubre CCC acull La Trobada MunicipalistaEl passat dijous 20 d’abril a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània va tindre lloc La Trobada Municipalista, amb la participació de 40 associacions d’àmbit social de la Ciutat de València, i de la qual Acció Cultural en forma part.

Aquesta trobada va comptar amb la presència dels quatre partits que van acceptar la invitació. Lucía Beamud (Compromís), Borja Sanjuán (PSPV-PSOE), Pilar Lima (Unides Podem-EU) i Toño Fernández (ERPV) van respondre a les qüestions plantejades per la societat civil.

Els col·lectius convocants, que representen milers de veïnes i veïns de València, treballen en
diferents àmbits, des del món veïnal fins a la cultura o l’ecologia, passant per les diferents lluites veïnals. Aquesta xarxa veïnal plantejà amb l’acte ‘La València que necessitem per a viure’ la inquietud per tot el que queda per fer per a aconseguir una ciutat que afronte els reptes socials, climàtics i urbanístics d’una ciutat moderna, sostenible, valenciana i acollidora.


Etiquetes: ACPV Octubre CCC Trobada Municipalista

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de