“Una botiga on rondinar” documental del mes de maig a Acció Documental +El documental “Una botiga on rondinar”, de Lukasz Kowalski, serà el documental del mes de maig de 2023. Les projeccions s’emmarquen dins del cicle Acció Documental +, organitzat per ACPV i ACICOM.

Una emotiva història, plena d’un humor boig i estrany, que mostra com els propietaris d’una casa d’empenyoraments lluiten per sobreviure mentre ajuden a aquelles persones més necessitades.

Sinopsi

La Jola i el Wiesiek són una excèntrica parella de negocis de Bytom, Pòlonia. Posseeixen, probablement, la casa d’empenyoraments més gran a Europa. No obstant això, el seu temps de glòria ha acabat degut al tancament de les mines i el creixement de l’atur a la ciutat. Privats de queviures, els habitants de la “Detroit Polonesa” cada cop empenyoren més objectes absurds i sense ús. Ni les boges idees de màrqueting d’en Wiesiek, ni el tendre cor de la Jola poden ajudar a la decadent economia. Ella ajuda els clients no només amb paraules amables, sinó també amb una sopa calenta o una manta. Tot i que la casa d’empenyoraments porta pèrdues, aquesta s’ha convertit en un centre de vida important per a la comunitat local. El negoci aviat es trobarà en el llindar de la insolvència i la relació de la Jola i el Wiesiek es posarà a prova. Una història que mostra com davant d’un desastre imminent, la creativitat i la força no tenen límit.

Programació Maig

  • 6 de maig a les 20:00h

Cine Club Utiye, Centre Comercial el Teler, C/ Pintor Segrelles 1, Ontinyent.
Preu entrada: 3€

  • 6 de maig a les 19:30h

Casal Cultural Jaume I Pedreguer. C/ València, 12,Pedreguer
Inscripció prèvia: [email protected]

  • 9 de maig a les 18:00h

Saló d’actes de CCOO d’Alacant. Avda Salamanca nº 33, Alacant.

  • 11 de maig a les 19:30h

Centre Cultural Ovidi Montllor. C/ Vistabella, 8, Alcoi.
Inscripció prèvia: [email protected]

  • 17 de maig a les 18:00h

Octubre Centre de Cultura Contemporània. C/ de Sant Ferran, 12, València.

  • 25 de maig a les 18:00h

Biblioteca Municipal de la Vall d’Uixó

  • 26 de maig a les 19.30h

Casal Jaume I d’Elx. C/ Sant Jordi, 2, 03203 Elx, Alacant.


Etiquetes: Acció Documental + ACICOM ACPV Cinema

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de