Inauguració de l’exposició “Les meues ratllades” de Toni Ortolà



Ahir, dijous 4 de maig a les 20:00 h al Centre Ovidi Montllor va tindre lloc la inauguració de l’exposició ”Les Meues Ratllades” de l’autor Toni Ortolà.

Sobre l’exposició:

Ratlla a Ratlla és una recopilació de diferents treballs fets durant un període molt concret, on comence a considerar-me dibuixant, tot això, sense oblidar la professió de dissenyador gràfic.

Totes les obres estan fetes amb utensilis molt comuns, com són el bolígraf i el retolador on, a més a més, em prenc la llibertat d’incloure-hi materials tan diversos com la xocolata en tauleta, la cera Manley o les pintures “pastel”, com a tocs molt puntuals a l’hora d’ombrejar les figures.

El nom Ratlla a Ratlla, com podeu vorer, ve de la utilització de ratlles, unes sobre altres per tal de donar textura i tonalitat als dibuixos.

En el que es refereix a la temàtica, ha sigut un poc variada d’ençà que va començar el Ratlla a Ratlla. Des d’un joc, que va ser com va començar, passant per representar aspectes quotidians a arribar a expressar de manera crítica problemes i qüestions de la societat.

Aquesta exposició romandrà exposada del 4 de maig a l’1 de juny i es podrà visitar de dilluns a divendres en horari de 18:00 a 21:00 h.


Etiquetes: ACPV Centre Ovidi Montllor Cuidem la cultura exposicions

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de