Joves d’Acció impulsa la convocatòria “Espai de treball compartit jove”Joves d’Acció impulsa una iniciativa amb l’objectiu de promoure la creació de projectes professionals joves.

La branca juvenil d’ACPV ha engegat una iniciativa perquè els joves puguen impulsar projectes professionals en la nostra llengua. Aquesta convocatòria consistirà a la cessió d’espais de treball a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània és limitada i pretén facilitar que la gent jove desenvolupe iniciatives personals professionals en un ambient en què es generen sinergies i es puguen possibilitar col·laboracions i nous projectes conjunts amb ACPV.

La resolució de la convocatòria serà a càrrec d’una Comissió designada per la Junta Directiva d’ACPV i que procedirà a la selecció dels projectes. L’adjudicació atorgarà el dret a fer ús d’un espai compartit a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània.

El termini de presentació de les sol·licituds està obert des del 26 d’abril fins al 25 de maig de 2023. Per consultar totes les bases i condicions clica ací.


Etiquetes: ACPV Joves d'Acció

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de